Makaron keto (Konjac typu noodle w kształcie ryżu) BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF
Opis
MAKARON (KONJAC) TYPU NOODLE W KSZTAŁCIE RYŻU BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
SKŁADNIKI:
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.
KRAJ PRODUCENTA: Wielka Brytania
PRODUCENT:
CALORIE WATCHERS LTD,
WATKIN ROAD /5A, HA9 0NL WEMBLEY,
MIDDLESEX
DYSTRYBUTOR: BIO PLANET S.A.